This body would be translated into the appropriate locale.

Ιστός
Μουσικές και σαματάς
ξεφυλλίσματα
Τα Meta

 m monitor

Kinja, the weblog guide

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Επιστρέφω

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 18, 2005
με ακρίβεια στις: 9/18/2005 01:23:00 μ.μ.

Γυρνάνε πίσω οι εποχές, μου θύμησε σήμερα την πρώτη φορά που πέρασα την πύλη αυτή βιαστικός, "για να τελειώνω" κι ύστερα παρακαλούσα τα αερογούρουνα να με αφήσουν να γυρίσω πίσω.
Αισθάνομαι το ίδιο άγχος, κοιτάζω έξω από το παράθυρο με εκείνο το άδειο βλέμμα, καταβάθος λυπάμαι μα δε βλέπω και την ώρα να φύγω (ή να επιστρέψω). Όταν καταφέρνεις να περνας επιβιώνοντας μέσα από τα χρόνια με μιά βαλίτσα στο χέρι, άνευ βάσεως, μπερδεύεσαι.

Έφυγα από τη Θεσσαλονίκη μ' ένα φεγγάρι πιό κόκκινο και από έρωτα, ολόγιομο και φωτεινό. Χάθηκε σε ένα ουρανό πιό διάφανο και από τις νύχτες της Τήλου, τότε που δεν προφταίναμε να κάνουμε ευχές στα πεφταστέρια και τα χαμόγελα σκάβανε την δροσερή άμμο. Είναι η πρώτη φορά που πετάω τόσο χαμηλά πάνω από την πόλη. Χαζεύω τους δρόμους και τα αξιοθέατα, η Όλγας, κόντρες στην Μ. Αλεξάνδρου, το Μέγαρο, τη Μπότσαρη να σκαρφαλώνει μέχρι τον Γιώτη στην Τούμπα, τον Πύργο, το Λιμάνι, την Δυτική είσοδο/έξοδο, την διασταύρωση του Καλοχωρίου και την Λαχαναγορά. Ψάχνω συνεχώς και με απόλυτη μανία να βρώ το σπίτι. ΜΗ με ρωτήσεις ποιό σπίτι, δε θα σου απαντήσω και αν θαρρείς πως με ξέρεις τα μισά απ' όσο καυχιέσαι βρες το μόνος σου.

Ταξιδεύω με δυό φίλους, ήρθαν μαζί για παρέα. Η Μ.Μ. και ο Ο.Ι. αποφάσισαν να μην με αφήσουν μόνο. Πιάσαμε κουβέντα με την Μ.Μ., σε όλη τη διάκρεια της πτήσης μάτια δεν βάλαμε μέσα. Ο Ο.Ι. έκατσε λίγο πιό κάτω σιωπηλός, δε θα τον δώ και ούτε θα μου πεί κουβέντα μέχρι να φτάσω στο σπίτι, τον ξέρω, έτσι είναι, δυνατός και πικρός και αρέσει και στα κοριτσόπουλα. Έχει τουπέ, βεβαίως βεβαίως, και για τον λόγο αυτό μικρές πεταλούδες, σαν την Χ., τρώνε τα μούτρα τους για να βρούνε το θάρρος να του κλέψουν μια ματιά, πόσο μάλλον μιά δεύτερη κουβέντα. Στους φίλους μου δεν τους αρέσει ιδιαίτερα να μετακινούντε. Προτιμούν να κάθοντε σε πλήρη ακινησία επί μήνες, μαζεύοντας σκόνη, ωριμάζοντας, μέχρι να πάρω ξανά εγώ το θάρρος να τους αγγίξω. Και αν καμιά φορά περάσω τυχαία από δίπλα τους τουα ακούω να μου σιγομουρμουρίζουν τα πιό απίθανα σενάρια για να με πείσουν να τους ρίξω ένα βλέμμα. Τα αρχίδια μου θα πάρετε, εγώ κάνω κουμάντο.


έγραψε το τέλσον στις 9/18/2005 01:23:00 μ.μ. | Δημοσίευση |

[ back home ]

Σχόλια στη δημσίευση: Επιστρέφω
Αυτό με τις πεταλούδες και τα αθώα κοριτσάκια έχει αρχίσει να με εκνευρίζει. Για μένα μιλάμε. Όσο για τα αθώα ζωάκια και τα νύχια που δε βγάζω, ε, μη με προκαλείτε...
Άμα πια!

Σε προκαλώ ρε, μπας και δώ προκοπή μαζί σου αλλά που να καταλάβεις...
θα σε μπουφλίσω την επόμενη φορα, γιατι την προηγούμενη είχαμε κόσμο και γνωριμίες πολλές.

(μου λέιπεις και το ξέρεις)

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

(Το υστερικό μου γέλιο είναι πλέον σήμα κατατεθέν στην διαγαλακτική κοινωνία των blogg'ass. Έρχεται και παρέρχεται χωρίς λόγο και σκοπό...)

Το original post είναι πολύ μεγάλο και δεν έχει εικόνες άρα δε το διάβασα όλο... Πήγα κατεύθείαν στο τέλος και τούτη τη στιγμή απολαμβάνω αρχιδόσουπα για πρωινό...

ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΑΛΑΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ (Έχει αποχωρήσει από κάθε είδους μελωδία από μόνος του...)

:)

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.


loipon mia submoulh prwta apo olla.Otan ta asteria peftoun toso grhgora pou den prolabeneis na kaneis euxh apla omadopoieis apo prin tis euxes sou se euxh1,euxh2,euxh3 ktl!!! To exw kanei kai pianei!!!!
Twra gia ton problhmatiko filo(O.I) sou apla sou lew oti einai gematos anasfaleia! Molis thn apoballei 8a brei kai auto pou tou ajizei!!!! Kalo tajidi sta patria edafh.....