This body would be translated into the appropriate locale.

Ιστός
Μουσικές και σαματάς
ξεφυλλίσματα
Τα Meta

 m monitor

Kinja, the weblog guide

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

αν(τ)οχές

Κυριακή, Μαρτίου 28, 2004
με ακρίβεια στις: 3/28/2004 07:22:00 μ.μ.

Μάτια μου,

Τι να κάνω ήτανε γραφτό, κι είναι κομμάτι ψεύτικο, σκέψου πως ύστερα από τόσα χρόνια, σκέψου πως δεν κουράστηκα να γυρνάω, να βυθίζομαι σ' ελπιδοφόρες συζητήσεις που δε βγάζαν αποτέλεσμα.

Πέσαμε στις συμπληγάδες πέτρες των καταστάσεων προσπαθώντας να τις ξεπεράσουμε μπας και προσφέρουμε κάτι. Τι να προσφέρουμε; Συγκεκριμένο δεν υπάρχει. Αργά καταλαβαίνεις πως όλος ο αγώνας για προσφορά είναι να βάλεις κι εσύ το πετραδάκι σου και να κάνεις και τους άλλους, αν μπορείς - να βάλουν το δικό του, μπας και ελαττωθούν αυτοί που δεν "βγάζουν το φίδι απ' την τρύπα".

Φυσικά πάντα κουβαλάς μαζί σου και τις πεποιθήσεις σου για ανεξαρτησία του ατόμου κλπ. μα πάλι δε γίνεται τίποτα. Αντιστέκεσαι και συνεχίζεις να ζεις αντιστεκόμενος... Πιστεύω όμως πως υπάρχει διέξοδος και προσπαθώ να το δείξω, τώρα δεν είμαι απλώς κουρασμένος, αλλά αισιόδοξος. Μόνο που χάνεις την αίσθηση της προσωπικής ζωής. Δηλαδή, λες, ξεκινώ να μην κάνω αυτό, αυτό κι αυτό. Πας ανάποδα στους άλλους, όχι σπουδαία πράματα, κάνεις κάνα-δυο διαφορετικά δηλαδή, κι αμέσως ο πρώτος κύκλος (το χωριό, το σπίτι, το σχολείο) σε αποβάλλει, έπεται η πόλη και πάει μεγαλώνοντας γιατί όπως φαίνεται τους δημιουργείς "προβλήματα".

Αλλά όταν εκφράζεσαι γνήσια και ντρόμπρα δεν τους φοβάσαι. Αυτό προσπαθώ να πω σε όλους. Όμως για να τα κάνεις όλ' αυτά πρέπει να μάθεις να αντέχεις στην πείνα και στην έλλειψη φίλων... γι' αυτό σας έχω κόψει οριστικά, όπως κι εσείς με έχετε κομμένο αγαπητή μου...


έγραψε το τέλσον στις 3/28/2004 07:22:00 μ.μ. | Δημοσίευση |

[ back home ]

Σχόλια στη δημσίευση: αν(τ)οχές